LIVE: Standard wil kater wegspoelen, STVV naar Kortrijk

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
LIVE: Standard wil kater wegspoelen, STVV naar Kortrijk
Foto: © SC

Blijft Sint-Truiden ook na de zevende speeldag aan de leiding? De Kanaries staan voor een lastige verplaatsing naar Kortrijk. Standard wil op Lokeren zijn derde driepunter van het seizoen meegraaien.

STVV verraste tegen Anderlecht, maar komt met Kortrijk een ploeg in vorm tegen. De Kerels pakten 7 op 9 tegen Club Brugge, AA Gent en Zulte Waregem. Dient Georges Leekens Guido Brepoels zijn eerste nederlaag in de hoogste afdeling toe?

Het wordt ook uitkijken naar Daknam. Lokeren staat veertiende en heeft dringend punten nodig. Vanavond komt echter landskampioen Standard op bezoek. De Rouches hadden woensdag lang uitzicht op een stunt tegen Arsenal, maar bleven puntenloos achter. De kater van de Champions League kan alleen weggespoeld worden met een zege in de competitie.

Verder gaat Dennis Van Wijk in Mechelen op zoek naar de eerste zege voor Roeselare. Zulte Waregem wil na een zege tegen Moeskroen de aansluiting met de subtop vinden en Germinal Beerschot zoekt na de zege tegen Lokeren naar bevestiging in Jan Breydel tegen Cercle Brugge. (AN)

U kan de wedstrijden hier live volgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties