Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar invallers

Steurbaut Kersten
| 34 reacties
Vanhaezebrouck haalt zwaar uit naar invallers
Foto: © SC

Racing Genk-trainer Hein Vanhaezebrouck was na de nederlaag tegen Charleroi zwaar ontgoocheld. De invallers kregen een serieuze veeg uit de pan.

“Je hoopt dat je wisselspelers het ongelijk van de technische staf proberen te bewijzen en willen aantonen dat ze in de basiself thuishoren”, stelt Vanhaezebrouck. “Vandaag was ik zeer ontgoocheld in mijn wisselspelers.”

 

“Ik zeg normaal nooit iets over mijn spelers, maar zij hebben aangetoond dat ze geen toegevoegde waarde zijn voor Racing Genk. Als je dan ziet dat bij Charleroi Habibou en Mujangi-Bia wel het verschil kunnen maken... Dat is een spijtige zaak voor Genk, maar die jongens moeten zich beraden over hun plaats in deze club.” Vanhaezebrouck bracht in de tweede helft Toth, Camus en Huysegems tussen de lijnen.

 

Dromers

 

De supporters trakteerden de spelers na de wedstrijd op een striemend fluitconcert. De verhoopte plaats in de top-zes lijkt een verre droom te worden. “Iedereen stelde zich vooraf vragen waarom ik Charleroi een moeilijke wedstrijd noemde, maar dat is gewoon de realiteit. Het is een grote concurrent voor de vijfde en de zesde plaats.”

 

“En wie denkt dat Racing Genk een ploeg heeft voor de eerste vier plaatsen, droomt. Op Club Brugge hebben we misschien een half uur mooie dingen laten zien, maar wekelijks worden we geconfronteerd met de realiteit.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties