Verhulst: "Dit is een schande voor Racing Genk"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Verhulst: "Dit is een schande voor Racing Genk"
Foto: © SC

Davino Verhulst had weinig werk op te knappen tegen Charleroi, maar kreeg toch twee doelpunten binnen. De Limburgse goalie wordt er moedeloos van.

“Het is een schande dat we vandaag verliezen”, is Verhulst duidelijk. “We proberen ons er iedere week uit te praten, maar ik weet niet wat ik vandaag moet doen. Hier heb ik geen verklaring voor.”

“We begonnen nochtans goed aan de wedstrijd. De laatste pass kwam er niet door en de kansen ontbraken. Zelf heb ik me niets te verwijten. Ik heb een goede wedstrijd gespeeld, maar de twee doelpunten waren onhoudbaar.”

Verhulst toonde zich misnoegd over het verdedigend werk bij het tweede doelpunt. “De trainer vraagt om alles in blok te doen”, zegt de doelman. “Op het einde blijven de spelers gewoon staan. Boenk, en hij zit binnen.”

Na vier thuiswedstrijden heeft Racing Genk nog niet gewonnen voor eigen volk. De Limburgers speelden twee keer gelijk en gingen twee keer onderuit. “Thuis moeten wij iedere wedstrijd winnen, maar we hebben dit weekend nog maar één keer gescoord. Dat is een schande voor een ploeg als Genk.”

“Ik wil het niet op mijn geweten hebben dat we ook onze volgende thuiswedstrijd tegen Roeselare verliezen. Het publiek was nu al niet positief, maar dan zal er pas echt een grote bom ontploffen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties