'Oude' Giggs kon Ferguson flink charmeren

Mathias Dumarey
| 4 reacties
'Oude' Giggs kon Ferguson flink charmeren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ryan Giggs schitterde gisteren met Manchester United in het CL-duel tegen VfL Wolfsburg. De 35-jarige Welshman zit in een uitstekende vorm en lijkt nog lang niet versleten te zijn voor het Europese topvoetbal.

Alex Ferguson, de manager van Manchester United, kon niet anders dan lovend zijn over Ryan Giggs. Hij was goed voor de gelijkmaker op vrije trap en vervolgens kon Michael Carrick een kwartier voor tijd de winnende goal scoren tegen VfL Wolfsburg. De goal van Giggs had ook nog een speciale waarde want het was zijn 150ste in het shirt van Manchester United. Slecht acht spelers deden ooit beter.

Giggs blijft met zijn uitstekende prestaties vriend en vijand verbazen. "Hij blijft maar gaan. Ik kijk echt op van het jeugdige enthousiasme in zijn spel. Het lijkt of hij nog maar pas aan het begin van zijn carrière staat. Ik kan hem zoveel laten spelen als hij wil, want het maakt toch geen verschil uit. Hij houdt na al die jaren nog altijd evenveel van het spelletje en dat is gewoon schitterend", aldus Ferguson op de persconferentie na de wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties