Stijnen: "We mogen niet verliezen van Toulouse"

Mathias Dumarey
| 22 reacties
Stijnen: "We mogen niet verliezen van Toulouse"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen (foto) erkent het belang van de wedstrijd van vanavond in en tegen FC Toulouse. De Brugse sluitpost zal ongetwijfeld een sleutelrol spelen in het Stade Municipal. "We mogen niet verliezen", zegt hij in HNB.

Stijn Stijnen is van mening dat Club Brugge in Toulouse zal moeten spelen zoals blauwzwart speelde in de thuiswedstrijd tegen Lech Poznan. "In die wedstrijd hebben we wel de nul kunnen houden", aldus de doelman. "Als we nog iets willen betekenen in de poules, dan mogen we vanavond absoluut niet verliezen. In dat geval zouden Toulouse en wellicht ook Shakhtar Donetsk met zes punten staan en dan wordt het wel erg moeilijk."

Stijnen kijkt ook al uit naar de match van zondag tegen Anderlecht. "Met het oog op de topper kunnen we ook maar beter met een goed gevoel terugkeren uit Frankrijk. Maar Toulouse is een Franse ploeg en in het afgelopen seizoen hadden we het al moeilijk met de B-ploeg van St.-Etienne dat op dat moment onderaan stond in de Franse Ligue 1. Dat zegt eigenlijk al genoeg", besluit Stijnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties