Vandendriessche: "Ontslagen op basis van insinuaties"

Nico Wieme
| 3 reacties
Vandendriessche: "Ontslagen op basis van insinuaties"
Foto: © SC

Franky Vandendriessche kreeg in de loop van dinsdag te horen dat hij mag ophoepelen als keeperstrainer van de Rode Duivels. Ten onrechte, zo oordeelt hijzelf.

Tijdens Extra Time op maandag verklaarden Filip Joos en Peter Vandenbempt dat Franky Vandendriessche zijn mond voorbijgepraat had tegenover enkele journalisten. De keeperstrainer had na Moeskroen-Club Brugge van vorige week al een deel van de selectie van Dick Advocaat prijsgegeven en hij had er smalend aan toegevoegd dat Stijn Stijnen als derde doelman in de tribune zou mogen gaan zitten. Stijnen trok zijn conclusies en haakte af als Rode Duivel.

Voor Vandendriessche zijn de gevolgen niet min. De West-Vlaming mocht dinsdag zijn koffers pakken bij de nationale ploeg. "Nogmaals, ik heb niets gezegd over de ploegopstelling en Stijnen. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur", schreeuwt Vandendriessche zijn onschuld uit bij Sporza.

"Maandagnacht heb ik nog gebeld met Advocaat, die me zei dat hij een einde wilde maken aan de polemieken en me niet verwachtte voor Turkije en Estland. Dinsdagnamiddag is beslist het contract te beëindigen. Ik word dus ontslagen op basis van insinuaties. Meer zeg ik nu niet", aldus een ontgoochelde Vandendriessche.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties