Van Marwijk heeft vragen bij uitstapje Van der Wiel

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Van Marwijk heeft vragen bij uitstapje Van der Wiel
Foto: © SC

Gregory Van der Wiel (foto) werd door de Nederlandse bondscoach Bert Van Marwijk opgeroepen om mee af te reizen naar Australië om er een vriendschappelijk duel te spelen. De Ajax-speler haakte af met een blessure, maar bezocht wel vrolijk een concert.

Gregory Van der Wiel was dinsdag aanwezig op het concert van Lil'Wayne terwijl hij dit weekend uitviel met een hersenschudding in het duel tegen Roda JC. Hierdoor mocht hij van de medische staf van de Ajacieden niet meereizen naar Australië.

"Hij mocht van de clubarts niet vliegen. Ik ben geen arts, dus het is niet aan mij om daarover iets te zeggen. Ik vind het wel raar dat hij dan enkele dagen later wel naar een concert gaat. Als we terug in Nederland zijn, moeten we het daar maar een rustig met hem over hebben. Tot dan kan en wil ik er weinig over zeggen", aldus Bert Van Marwijk in het Algemeen Dagblad.

De aanwezigheid van Van der Wiel op het concert van Lil'Wayne raakte bekend via een foto op Twitter waarop hij staat afgebeeld met andere Ajax-spelers Kenneth Vermeer, Marvin Zegelaar en Thimothée
Atouba
en de rapper zelf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties