Mirallas: "Ik denk niet dat ik nog spits zal worden"

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Mirallas: "Ik denk niet dat ik nog spits zal worden"
Foto: © SC

Kevin Mirallas (foto) speelde zaterdag een dijk van een wedstrijd tegen Turkije op de linkerflank. Hij voerde zowel zijn aanvallende als verdedigende taken piekfijn uit. "Ik denk niet dat ik nog een spits wordt", lacht de Luikenaar.

Kevin Mirallas wordt ook bij zijn club AS St.-Etienne niet uitgespeeld als een aanvaller, maar wel moet hij er voor de offensieve impulsen zorgen. Ook bij de Rode Duivels wordt dat zijn deel en de ex-speler van Lille lijkt zich er nu ook bij neergelegd te hebben.

"In het begin had ik het toch wel moeilijk met mijn nieuwe rol, maar nu apprecieer ik het wel omdat ik veel meer aan de bal kom en aan het spel kan deelnemen. We zullen wel zien in de toekomst of ik ooit nog als een diepe spits wordt uitgespeeld, maar ik denk eigenlijk van niet", aldus Mirallas in HLN.

"Ik geef wel toe dat ik het scoren wat mis en ik hoop dat ik toch nog eens een doelpunt zal maken. Ik heb tegen de Turken toch wel een of twee goede kansen gekregen. Ik ben dus nog altijd aanwezig voor het doel, maar ik zie het scoren nu meer als een bonus", besluit de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties