Verheyen: "We zullen Stijnen missen"

Nico Wieme
| 89 reacties
Verheyen: "We zullen Stijnen missen"
Foto: © SC

Stijn Stijnen verklaarde vorige week maandag dat hij zich niet meer kandidaat stelt voor de Rode Duivels. Een jammerlijke beslissing, zo vindt Gert Verheyen.

In SVM neemt Gert Verheyen het op voor Stijn Stijnen (foto). De analist betreurt dat de Club Bruggedoelman zijn nationale schoenen aan de haak hing. "Niemand beweert dat Stijnen de beste ter wereld is. Misschien ís hij dat ook niet, maar hij is wel nationale nummer één af en dat is jammer voor Stijnen én de Rode Duivels."

"Over de kwaliteiten van de Clubdoelman kan je discussiëren. Ja, er was kritiek, maar keepen gaat maar over één ding: je netten schoon houden. Daartoe heb je meer aan een over-mijn-lijkmentaliteit dan aan een knappe kop, en laat dat eerste nu net een van Stijns grootste troeven zijn. Ik hoef niet te wachten op de eerste flater van Logan Bailly om te weten dat we Stijn zullen missen", aldus Verheyen.

"Over de ware beweegreden van zijn vertrek hangt nog steeds een dichte mist. Franky Vandendriessche of Stijnen: na zoveel onduidelijkheden langs beide kanten wíl ik niet eens meer weten wie gelijk heeft. Het is maar te hopen dat de Limburger zijn beslissingen niet nam op basis van geruchten", eindigt Verheyen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties