Koster: "AA Gent beschikt over heel wat troeven"

Nico Wieme
| 19 reacties
Koster: "AA Gent beschikt over heel wat troeven"
Foto: © SC

Adrie Koster kijkt met het nodige vertrouwen uit naar de komst van AA Gent. Toch is de Club Bruggecoach op zijn hoede voor de Buffalo's, die hij hoog inschat.

AA Gent zakt naar Brugge af met een 2 op 12 uit de vier laatste wedstrijden. Adrie Koster wil dat toch wat nuanceren. "Ik zag onze tegenstander onlangs aan het werk in hun thuismatch tegen Moeskroen. Toen kon ik vaststellen dat Michel Preud'homme vooral op aanvallend vlak over heel wat troeven beschikt", is de Clubtrainer lovend voor de Gentenaars in HLN.

"Het is in elk geval een coach met een winnaarsmentaliteit. Daarom stel ik me ook op een open wedstrijd in. Gent heeft de laatste weken enkele puntjes laten liggen en kan zich nieuw puntenverlies in principe niet veroorloven. Als ik de verhalen over de onderlinge naijver tussen beide clubs mag geloven, moet dat morgenavond dus voor vuurwerk zorgen", kijkt Koster uit naar de wedstrijd.

"Club Brugge zal daar graag aan meewerken. De break was welkom en de schouderklopjes na de wedstrijden tegen Toulouse en Anderlecht waren deugddoend, maar daar houdt het op. Morgen beginnen we aan een nieuwe marathon met een blanco rapport", beweert Koster.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties