Kortrijks bestuur weigert driedaagse wegens crisis

De Nijs Michael
| 2 reacties
Kortrijks bestuur weigert driedaagse wegens crisis
Foto: © SC

De wereld is intussen al meer dan een jaar in de greep van een financiële crisis en dat heeft ook zijn gevolgen in de voetbalwereld. Zo weigert het bestuur van KV Kortrijk een driedaagse naar aanleiding van de bekermatch in Virton.

Kortrijk moet in de beker op bezoek bij Virton. Een verre verplaatsing die de nodige vermoeidheid met zich zal meebrengen. Bovendien wacht er volgend weekend een moeilijke thuismatch tegen KV Mechelen. Trainer Georges Leekens stelde daarom voor om een driedaagse te organiseren omtrent de verplaatsing naar Virton, maar stuitte op een 'njet' van het bestuur.

"Budgettaire restricties", legt Leekens uit in HBvL. "Daarom vertrekken we pas woensdagmorgen om 8 uur. Bij aankomst hebben we hotelkamers geregeld zodat de spelers meteen op een bed kunnen rusten."

Kortrijk komt wel pas donderdag, één dag na de match, terug. "Anders zijn we vermoeid nog voor de competitiematch tegen KV Mechelen is begonnen. We slapen woensdagnacht op hotel, trainen donderdagmorgen nog in Virton en komen daarna terug", aldus Leekens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties