Thijs: "Gent heeft me drie maand niet betaald"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Thijs: "Gent heeft me drie maand niet betaald"
Foto: © SC

Bernd Thijs mag na een jaar blessureleed weer aan voetballen denken. De voorbije maanden wil de middenvelder snel vergeten. Thijs werd al drie maanden niet meer betaald door AA Gent.

Thijs liep tijdens de voorbereiding een nieuwe blessure op. “De club zei dat ik hervallen was in een oude blessure”, zegt de speler in HLN. “Dan kunnen ze je op de ziekenkas zetten en hoeven ze je niet meer te betalen.”

De voormalige Rode Duivel wilde echter niet naar de rechter stappen. “Ik wil hier voetballen en ben blij dat we nu iets hebben kunnen regelen. De club heeft beloofd dat ze het in orde zullen maken en ik hoop dat die belofte zo snel mogelijk wordt waargemaakt.”

Voorzitter Ivan De Witte zit verveeld met de zaak. “De dokter dacht dat Bernd niet meer zou terugkeren of stelde zich er toch ernstige vragen bij. U begrijpt dat wij ook de club moeten beschermen. We zullen Bernd nu toch al een deel van die drie maanden uitbetalen. Als hij enkele wedstrijden zonder blessures kan spelen, zullen we alles regulariseren.”

Thijs is alvast optimistisch. “Ik voel dat het goed zit en ben pijnvrij. Ik hoef niet bang te zijn voor nieuwe blessures.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties