Euvrard: "Veel positieve dingen gezien tegen Club"

Nico Wieme
| 8 reacties
Euvrard: "Veel positieve dingen gezien tegen Club"
Foto: © SC

Vincent Euvrard speelde een sterke partij in het hart van de Truiense defensie tegen Club Brugge, maar moest uiteindelijk toch toezien hoe zijn streekgenoten de volle buit thuis hielden.

“Dat doelpunt van Club? Dat is altijd een fout”, was Vincent Euvrard van mening. “Er komt een hoge bal in de kleine backlijn. Met drie spelers belagen ze onze doelman Simon Mignolet. Hier had de scheidsrechter moeten fluiten, maar dat gebeurde niet.”

 

De Kanaries hielden lang stand tegen de leider in de Pro League. “Het is dubbel jammer dat we die tegengoal in het laatste kwartier nog moeten prijsgeven. Ik zag veel positieve punten in deze match. We kruipen momenteel uit een diep dal. We speelden hier met veel jonge spelers. Het is echter niet in Brugge dat we de punten moeten halen, volgende week tegen Germinal Beerschot moet dat wel.”

 

Hoe analyseerde de ex-Cercle Bruggespeler deze wedstrijd? “Voor de rust konden we ver van onze goal spelen. Club was toen niet echt gevaarlijk. Na de rust werd het moeilijker voor ons. Misschien lag het aan de vermoeidheid. In ieder geval, we konden hun backs niet goed genoeg meer vastzetten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties