Groep D: Chelsea staat leiding niet meer af

Gert-Jan Weyters
| 1 reacties
Groep D: Chelsea staat leiding niet meer af
Foto: © SC

Chelsea heeft na een nipte overwinning in Porto groep D van de Champions League gewonnen. Met nog één wedstrijd te gaan kan de Engelse ploeg niet meer ingehaald worden.

Porto - Chelsea: 0-1

Chelsea trekt de positieve lijn van in de eigen Premier League gewoon door in de Champions League. Tegen Porto werd er nipt gewonnen met het kleinste verschil. Door de overwinning heeft Chelsea een onoverbrugbare voorsprong op Porto. De Portugezen zijn echter ook zeker van een stek in volgende ronde. Ze loten nu wel een groepswinnaar.

Net als in London was het Nicolas Anelka die het verschil maakte op aangeven van Florent Malouda. De Franse tandem deed Porto pijn en dat resulteerde na 69 minuten in een doelpunt met het hoofd. Het Drakenstadion veerde één keer recht toen Fernando Belluschi de lat deed trillen.

Apoel Nicosia - Atlético Madrid: 1-1

Atlético Madrid is bezig aan een onopvallende campagne in de Champions League. Op papier was Apoel Nicosia een hapklare brok, maar dat draaide anders uit in Cyprus. De Cyprioten kwamen zelfs op voorsprong door een vroeg doelpunt van Mirosavljevic. Na een uur spelen kon Simao de eer nog reden voor de Madrilenen. Atlético lijkt op weg naar de Europa League, of kan Nicosia nog stunten?
(AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties