Van Gaal zet Toni uit selectie en ziet Klose afhaken

Van Gaal zet Toni uit selectie en ziet Klose afhaken
Foto: © SC

Louis Van Gaal zit met kopzorgen voor de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Maccabi Haifa. De trainer van Bayern München zette de kritische Luca Toni uit de selectie en zag Miroslav Klose geblesseerd afhaken.

Toni had eerder deze week zwaar uitgehaald naar de Nederlandse oefenmeester. De Italiaanse aanvaller zei in een interview met de Italiaanse tv-zender RAI dat hij het al langer niet kon vinden met Van Gaal en dat hij de club wou verlaten.

Van Gaal pikte de uitlatingen van zijn speler niet en zette Toni uit de selectie voor de wedstrijd tegen Maccabi Haifa.

Wie er tegen de Israëliërs ook niet zal bijlopen is Miroslav Klose. De Duitser kampt met een elleboogblessure. Van Gaal kan vanavond ook niet rekenen op de geblesseerden Arjen Robben en Franck Ribéry. Thomas Müller en Mario Gomez moeten tegen Haifa de aanvalslinie tornen.

Bayern München moet in eigen huis winnen van Haifa om nog een kans te maken op de kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League. Als Juventus echter wint van het al geplaatste Bordeaux, rest er de Duitse Rekordmeister alleen nog het vangnet van de Europa League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties