Van Bommel wil Toni en Van Gaal verzoenen

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Van Bommel wil Toni en Van Gaal verzoenen
Foto: © SC

Mark Van Bommel (foto) wil zich opwerken tot de verzoener tussen Bayern-trainer Louis Van Gaal en spits Luca Toni. Beiden heren komen niet meer met elkaar overeen.

Luca Toni maakte zich deze week onmogelijk met enkele pittige uitspraken over Louis Van Gaal in de Italiaanse media. Als straf moest de aanvaller gisteren in de tribune plaatsnemen bij het CL-treffen tegen Maccabi Haifa. Toni zegt dat hij al vier maanden problemen heeft met de Nederlandse trainer.

Mark Van Bommel is van mening dat Bayern best gebruik kan gaan maken van de diensten van Toni. Hij wil dan ook als tussenpersoon optreden tussen Van Gaal en Toni. "Ik ben bereid met iedereen te praten om de groep bijeen te houden", aldus de Nederlandse international op Sport1.

Van Bommel is wel niet akkoord met de manier waarop Toni zijn kritiek heeft geuit. "Het is niet goed om openbaar je frustraties en kritiek te uiten, of dat nu gebeurt door een speler of door iemand van het bestuur. Ik weet niet of de breuk nog gelijmd kan worden", gelooft Van Bommel niet helemaal in de slaagkansen van een onderhoud.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties