Craig: "Niet mijn gewoonte om defensief te spelen"

Nico Wieme
| 1 reacties
Craig: "Niet mijn gewoonte om defensief te spelen"
Foto: © SC

Tommy Craig verloor ook zijn tweede match als coach van Charleroi. De Schot vond de zege van Club verdiend en hoopt dat zijn spelers zich optrekken aan deze prestatie om snel uit het diepe dal te klimmen.

Charleroi had de eerste 25 minuten controle over Club Brugge. Dat was ook Tommy Craig niet ontgaan. Na de rode kaart van Alessandro Cordaro kregen de Carolo’s het moeilijk tegen blauw-zwart. “Dan hadden we het moeilijk tegen een thuisploeg die de bal goed rondspeelde. Ik wil mijn collega Adrie Koster dan ook feliciteren met de zege.”

 

Craig verontschuldigde zich dat hij het zo verdedigend had aangepakt. “Door schorsingen en blessures van enkele sterkhouders heb ik wijzigingen in mijn elftal moeten aanbrengen. Het is echt niet van mijn gewoonte om zo defensief te spelen.”

 

“De tweede helft konden we het niet meer belopen met een man minder. Club kreeg de ene kans na de andere. Ik vreesde er al voor dat er wel eens een bal zou kunnen binnengaan”, aldus de Schot.

 

“Ik ben tevreden met de discipline, de inzet en de collectiviteit van mijn ploeg. We hebben talent, maar we moeten hieruit een ploeg smeden. Onze eerste ambitie is om uit de onderste regionen weg te geraken. Daarna zien we wel hoever we komen”, besloot Craig. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties