Witsel: "Staan nog achter Bölöni"

Ruben Philippe
| 33 reacties
Witsel: "Staan nog achter Bölöni"
Foto: © SC

Standard zit momenteel in een dipje. De landskampioen verloor al drie maal achter mekaar. Toch benadrukt Axel Witsel dat het vertrouwen in Bölöni nog steeds aanwezig is.

Gisterenavond werd nog maar eens verloren, voor de derde keer op rij. Ditmaal was Sint-Truiden te sterk voor het zwakke Standard. Axel Witsel was één van de weinige spelers die op niveau presteerde. Toch kan ook hij de negatieve spiraal niet omkeren. "Drie nederlagen op rij. Dat moet lang geleden zijn en we kunnen er niet eens iets op aanmerken", zo doet Witsel zijn verhaal in HBvL. "Sint-Truiden was gewoon sterker. De 2-0-uitslag is verdiend."

Het woord crisis wil Witsel niet in de mond nemen. Volgens hem zit Standard gewoon in een dipje. "De achterstand van 13 punten moeten we zo snel mogelijk zien te reduceren", aldus Witsel. Volgende week speelt Standard tegen Germinal Beerschot, de ploeg in vorm. "Het zal niet simpel worden, maar het zal moeten." Bölöni wordt door de spelers helemaal niet in vraag gesteld. "Deze resultaten kan je niet aan de trainer wijten. De ploeg hangt in elk geval nog aan mekaar. Daar ligt het niet aan", zo besluit de jonge Belg.
(AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties