Broos haalt nog eens uit naar Trabzonspor

Broos haalt nog eens uit naar Trabzonspor
Foto: © SC

Hugo Broos is terug thuis na zijn avontuur bij de Turkse topclub Trabzonspor. In HLN doet hij een boekje open over de werkwijze van het bestuur van de Turkse club en dat oogt niet fraai.

Hugo Broos blikt vandaag terug op zijn verblijf bij het Turkse Trabzonspor. Als we de coach mogen geloven, dan zijn de spelers van die club dit seizoen nog niet betaald. "Sinds 28 juni, de dag dat ik er gestart ben, hebben de spelers nog geen cent gezien. Enkel het geschorste vijftal (zie verder, nvdr), waarvan ze bang waren dat ze naar de UEFA zouden stappen, hebben al eens een maandloon ontvangen", zegt Broos.

De Brabander heeft ook nog de lonen van oktober en november te goed, maar voor de rest is zijn ontslag volledig afgehandeld. Vandaar dat hij nog meer zaken aan het licht brengt. Broos werd ontslagen na een 3-1-nederlaag tegen Kasimpasa. "Het bestuur is toen wild om zich heen beginnen slaan en heeft de aanvoerder zijn kapiteinsband afgenomen. Vijf spelers werden uit de kern gezet en iedereen kreeg een boete van vijfduizend tot vijftigduizend euro. Het ergste van al was dan nog dat de voorzitter spelers kwam vertellen dat ik ontslag had genomen, een grove leugen. Dat kwam nog eens bovenop de rest dat al gebeurd was." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties