Groep L: Athletic de Bilbao vervoegt Werder Bremen

Nico Wieme
| 0 reacties
Groep L: Athletic de Bilbao vervoegt Werder Bremen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Athletic de Bilbao heeft zich samen met het al geplaatste Werder Bremen verzekerd van een plaats in de volgende ronde van de Europa League. De Spanjaarden zetten Austria Wenen opzij. Werder droogde National Funchal af.

Austria Wenen - Ahtletic de Bilbao: 0-3

Austria Wenen mocht al op voorhand zo goed als zeker een kruis trekken over Europese overwintering. Als de Oostenrijkers hun achterstand van vijf punten op de Spanjaarden wilden goedmaken, moest er gewonnen worden.

 

Bilbao heeft al bij al vrij makkelijk afstand genomen van Austria Wenen. Fernando Llorente (tweemaal) en Mikel Dominguez zorgden voor de Spaanse treffers. Atletico Bilbao bereikt dankzij deze zege samen met Werder Bremen de volgende ronde van de Europa League.

 

Werder Bremen - National Funchal: 4-1

 

Werder was al op voorhand geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League. National had nog maar weinig hoop gezien de achterstand van vijf punten op het nummer twee Atletico Bilbao.

 

De Duitsers droogden Funchal uiteindelijk met zware cijfers af. Marcus Rosenberg zette Werder nog voor de pauze op een dubbele voorsprong. Ruben Micael bracht op het uur even wat hoop voor de Portugezen, maar Marcelo Moreno en Marko Marin bezegelden in het slot van de match het lot van Funchal. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties