Verrassende Hoefkens: "Hopelijk tegen A-team"

Nico Wieme
| 6 reacties
Verrassende Hoefkens: "Hopelijk tegen A-team"
Foto: © SC

Club Brugge kan sinds afgelopen zaterdag weer op Carl Hoefkens rekenen en dat bleek een slok op de borrel te schelen in verdedigend opzicht. De centrale verdediger hoopt dat Shakhtar met zijn sterkste opstelling aantreedt.

Carl Hoefkens is de enige Club Bruggespeler die zich onlangs niet liet inenten tegen de Mexicaanse griep. Een bewuste keuze, zo blijkt. “Ik ben allergisch aan dat soort inentingen”, beweert de Lierenaar in HLN. “Een paar jaar geleden liet ik een spuit zetten tegen de gewone griep en ik was op slag doodziek. Als ik me laat inenten tegen de Mexicaanse griep, lig ik gegarandeerd drie maanden plat.”

 

De leider in de Brugse defensie hoopt, in tegenstelling tot enkele ploegmakkers, dat Shakthar donderdagavond met zijn A-team aantreedt. “Als wij elk duel vol aangaan, gaan die mannen zich misschien inhouden. Tenslotte zijn ze al zeker van kwalificatie voor de volgende ronde. Ze zullen dan ook risico’s mijden. Hun B-team daarentegen zal voluit gaan. Die gasten zullen zich willen tonen”, verklaart Hoefkens zijn mening. (WB)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties