Moeskroen gaat in vereffening

Anthony Van der Planken
| 95 reacties
Moeskroen gaat in vereffening
Foto: © SC

Moeskroen geeft zijn doodstrijd op. De club kondigde aan in vereffening te zullen gaan. Wat de gevolgen voor de competitie zijn, is voorlopig onduidelijk.

De spelers van Moeskroen legden vrijdagochtend het werk neer omdat ze de onduidelijkheid rond de club beu zijn. Ze weigerden te trainen en eisten duidelijkheid van hun bestuur.

Dat bleek de druppel voor het bestuur, dat in de namiddag aankondigde de strijd op te geven. De club zal wel degelijk in vereffening gaan. De afgelopen dagen haakten de verschillende kandidaat-investeerders één voor één af.

Wat de gevolgen zijn van die beslissing, is nog niet duidelijk. Dat hangt in de eerste plaats van de curator af. Die laatste kan immers nog beslissen om het seizoen uit te spelen, indien daarvoor genoeg geld is. De Pro League besliste in ieder geval om Moeskroen voorlopig niet uit te sluiten, uit schrik voor de juridische gevolgen.

De partij Roeselare - Moeskroen van morgenavond gaat voorlopig dan ook door, al kan de curator of de spelersgroep daar nog anders over beslissen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties