Vrancken: "Beslis zelf wel of ik vertrek"

Vrancken: "Beslis zelf wel of ik vertrek"
Foto: © SC

KV Mechelen-coach Peter Maes liet deze week optekenen dat Wouter Vrancken mag beschikken. De Limburger uitte na de wedstrijd tegen Westerlo zijn ongenoegen, maar blijft achter zijn woorden staan.

Vrancken begon het seizoen als basisspeler, maar deemsterde na zijn rode kaart tegen Club Brugge volledig weg. Vorige week uitte hij zijn ongenoegen, waarna Vrancken de selectie tegen Westerlo niet haalde.

“Ik blijf achter mijn woorden staan”, zegt Vrancken in HNB. “Ik voelde me genegeerd. Dat zijn gewoon de feiten. Nergens heb ik onwaarheden verteld of kritiek geuit op de trainer. Toch vlieg ik meteen uit de selectie, terwijl andere spelers na zwaardere kritiek niet gesanctioneerd werden.”

“Ik sta recht in mijn schoenen en ben nergens over de schreef gegaan. Dat ik weg zou moeten, heb ik ook maar gehoord via de media. Tegen mij hebben ze nog niets gezegd. De trainer hoeft niet te zeggen of ik weg moet. Dat beslis ik zelf wel.”

Vrancken heeft nog een contract tot juni 2012 in Mechelen. “Ik heb nog geen seconde spijt van mijn transfer. Enkele weken geleden sprak ik nog met mijn manager over mijn sportieve toekomst. Ik maakte hem duidelijk dat hij niet actief op zoek moest gaan naar andere clubs. En dat is nog steeds zo. Ik zal knokken voor mijn basisplaats.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties