Mathijssen: "Volgende week geen excuses meer"

Mathijssen: "Volgende week geen excuses meer"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen had er duidelijk de pest in na de onverdiende nederlaag van Lokeren tegen Club Brugge. De Limburger hield de focus echter zoveel mogelijk op zijn eigen ploeg en toonde zich daarin tevreden.

“Ik heb eindelijk een ploeg gezien die voetbal brengt en werkt voor elkaar”, opende Jacky Mathijssen zijn perspraatje. “We hebben het Brugge zelfs met tien tegen elf nog moeilijk gemaakt.”

 

De ex-coach van Club wou niet ingaan op de arbitrage en het spel van blauw-zwart. “Ik heb stof genoeg om over Lokeren te praten en niet over andere zaken. Ik ben uitermate tevreden met de prestatie van mijn team. Als je dit tegen Club kan brengen, betekent dat wel dat er geen excuses meer zijn voor volgende week. Ik hoop dat het ons dan eindelijk eens wat meezit en dat we onze kansen ook eens gaan afmaken.”

 

Hoe komt het dan dat de Waaslanders totnogtoe onder de verwachtingen bleven? “Ik heb het al gezegd en ik blijf het benadrukken: we misten te veel spelbepalende spelers. Dat sommigen vandaag uit blessure terugkwamen, zag je duidelijk aan ons spel. Ik heb Mario Carevic en Marcel Mbayo dan ook zo lang mogelijk op het veld gelaten.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties