Groep G: Elf dolle minuten volstaan voor Stuttgart

Fabian Morren

Stuttgart speelt ook na de winter in de Champions League. Daar hadden de Duitsers maar elf dolle minuten voor nodig tegen het Roemeense Unirea.

Vfb Stuttgart - Unirea: 3-1

Unirea had genoeg aan een gelijkspel om door te stoten naar de achtste finales, maar binnen de elf minuten lag de wedstrijd al in een beslissende plooi. Marica bracht de thuisploeg met een rake kopbal op voorsprong.

Met een schot zorgde Träsch voor de 2-0 en in de elfde minuut telde Pavel Pogrebnyak de Roemenen helemaal uit. Semedo maakte er kort na de rust 3-1 van, maar verder kwam Unirea niet meer.

Sevilla - Glasgow Rangers: 1-0

Sevilla was al zeker van een plaats in de achtste finales en Glasgow Rangers was al uitgeschakeld in Europa. Beide teams speelden dus enkel nog voor de eer.

Dankzij een strafschopdoelpunt van Kanouté in de achtste minuut hield Sevilla de drie punten thuis en eindigt het ook als groepswinnaar. (AN)