AC Milan: "Wij hebben CL-succes in ons DNA"

Manuel Gonzalez
| 4 reacties
AC Milan: "Wij hebben CL-succes in ons DNA"
Foto: © SC

Milan-directeur Umberto Gandini heeft vol zelfvertrouwen gereageerd op de loting van zijn team in de Champions League. De Italianen nemen het in de 8ste finales op tegen Manchester United.

In een eerste bericht liet Milan weten blij te zijn ex-coach Ancelotti te ontlopen die momenteel voor Chelsea werkt. "We zijn blij dat we Chelsea hebben kunnen ontlopen. Er zaten een hoop sterke teams in de trommel. Met Manchester spelen we nu tegen de verliezende finalist van vorig seizoen, een mooie affiche", aldus Gandini.

"Milan speelt een bepaald voetbal dat voor succes zorgt in grote competities zoals de Champions League. Het succes zit gewoon in ons DNA. Wij hebben geen schrik van Man U omdat we genoeg zelfvertrouwen hebben. Ronaldinho (foto) groeit stilaan terug naar zijn beste vorm, we zijn er klaar voor. In 2007 schakelden we hen ook al eens uit, dus we kunnen dat nog eens herhalen."

"Milan zal United met open handen ontvangen. David Beckham zal blij zijn om nog eens tegen zijn oude club te kunnen spelen. Het wordt een geweldige confrontatie."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties