Boi: "Heb nood aan een schouderklopje"

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Boi: "Heb nood aan een schouderklopje"
Foto: © SC

Cercle Brugge neemt het vanavond op tegen Standard Luik. Frederik Boi (foto) is opnieuw basisspeler na een moeilijke periode. De verdediger geeft toe dat hij vaak nood heeft aan bemoedigende woorden.

Onlangs had Frederik Boi een aanvaring met Cercle Brugge-trainer Glen De Boeck. Op het veld van Zulte Waregem mocht hij invallen, maar even later werd hij ook weer naar de kant gehaald. "Ik verloor een bal maar ik wilde die nog recupereren. De trainer riep iets en ik reageerde. Daarom werd ik terug van het veld gehaald", legt Boi uit in de kranten.

"Velen denken dat ik nu overhoop lig met hem, maar dat is zever. Hij was ontgoocheld over het niveau dat ik haalde. Terecht. Maar ondertussen voel ik me weer goed. Maar tijdens de wedstrijd moet je positief coachen. Erna negatief. Enfin, dat is wat ik ervan vind. Ik trek het me zelfs aan als de trainer roept op iemand anders", gaat Boi verder.

"Ik moet meer tegen mezelf zeggen dat ik goed bezig ben. Dat is toch wat de anderen me zeggen. Ze hebben misschien wel gelijk, maar ik zit zo gewoon niet in mekaar", besluit Boi. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties