Zulte Waregem wacht af, Cercle niet naar rechtbank

Steurbaut Kersten
| 36 reacties
Zulte Waregem wacht af, Cercle niet naar rechtbank
Foto: © SC

Lokeren wil naar de rechtbank stappen om zijn gelijk te halen in de zaak rond de schrapping van Moeskroen. Bij Zulte Waregem kijken ze voorlopig de kat uit de boom. Cercle Brugge wil extra chaos vermijden.

Lokeren pakte zes op zes tegen Moeskroen. “We gaan kijken wat we juridisch kunnen doen”, reageerde voorzitter Lambrecht meteen nadat het nieuws rond Moeskroen bekend raakte.

“Dat is geen opportunisme”, zegt algemeen directeur Patrick Orlans in HNB. “De realiteit leert dat één punt kan beslissen over de Champions League, over het behoud, ...”

Aan de Gaverbeek dreigde Francky Dury enkele weken geleden al met straffe taal. Hij zou een bom onder de competitie leggen als Zulte Waregem zijn punten moest afgeven. De oversten van Dury zijn iets gematigder.

“We wachten de houding van de Pro League af”, zegt manager Vincent Mannaert (foto). “Er is de jongste tijd al zoveel gekibbeld.”

Bij Cercle Brugge willen ze niet voor nog meer opschudding zorgen. “In tegenstelling tot Lokeren zijn we niet van een plan om naar een rechtbank te stappen”, aldus woordvoerder Pol Van Den Driessche.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties