Veloso wil voorlopig blijven bij Sporting Lissabon

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Veloso wil voorlopig blijven bij Sporting Lissabon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Miguel Veloso (foto) staat in de belangstelling van FC Barcelona. Toch wil de Portugese middenvelder minimaal nog een half jaar bij Sporting Lissabon blijven voetballen.

Miguel Veloso staat op de nominatie om eventueel tijdens de wintertransferperiode naar FC Barcelona te verhuizen, maar dat ziet de Portugees zelf nog niet snel gebeuren. "Ik maak deel uit van de groep van Sporting Lissabon, werk hard, en over minstens een half jaar zullen we wel zien wat er gaat gebeuren", aldus de jonge Portugees in de sportkrant Record.

Barcelona kan een aantal weken niet beschikken over Afrika Cup-gangers Seydou Keita en Yaya Touré. Eerst had Barcelona-trainer Josep Guardiola laten optekenen dat hij ging proberen het gemis intern op te vangen, maar nu is hij van gedachten veranderd. Eerder vandaag kon u op Voetbalkrant al lezen dat ook de Nederlander Ibrahim Afellay in aanmerking zou komen.

Veloso speelt nu al vijf seizoenen in de hoofdmacht van Sporting Lissabon en heeft in de Portugese hoofdstad nog een contract tot de zomer van 2013.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties