Verbauwhede: "Hoop niet dat Gouden Schoen naar Anderlecht gaat"

Gert-Jan Weyters
| 66 reacties
Verbauwhede: "Hoop niet dat Gouden Schoen naar Anderlecht gaat"
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Glenn Verbauwhede is bezig aan een sterk seizoen met Kortrijk. De doelman heeft het op de blog van Jupiler Pro League ondermeer over de Gouden Schoen en de wintertrainingen.

Geen verre winterstage voor KV Kortrijk. De West-Vlamingen kozen om in eigen land te blijven en daar is doelman Glenn Verbauwhede niet rouwig om. " Dat we niet op stage zijn gegaan vind ik niet erg. Racing Genk en Club Brugge trainen ook in eigen land. Anderlecht heeft het met 6° C ook niet beter in La Manga. Laat ons dan hier maar in de kou trainen. Ik vind dat geen probleem. Op dat gebied ben ik een echte Oude Belg. De zwartjes bij ons zien wel meer af dan mezelf", aldus Verbauwhede op Jupilerproleague.be.

De gehuurde doelman van Club Brugge zit niet echt met de Gouden Schoen in het hoofd, al heeft hij toch een uitgesproken mening over het onderwerp. "Met de Gouden Schoen ben ik niet zo bezig. Ik hoop wel dat hij niet naar een speler van Anderlecht gaat. Milan Jovanovic zou een fraaie winnaar zijn."

Verbauwhede blijkt ook een liefhebber van het veldrijden te zijn. "Gisteren heb ik naar het veldrijden gekeken. Sven Nys was de terechte winnaar. Hij keerde terug na een tegenslag. Dat is knap. Ik wil me niet vergelijken met hem, maar vorig seizoen kende ik ook pech. Ik werd afgerekend op woorden in plaats van daden. Mij moet je daarom niet meer motiveren voor enkele seizoenen. Ik ben nu voldoende geprikkeld voor de volgende jaren", besluit hij strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties