Ahmed Hassan: "De zege kwam ons toe"

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Ahmed Hassan: "De zege kwam ons toe"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Egypte toonde vandaag dat er nog altijd met hen rekening dient gehouden te worden op de Africa Cup. En dat ondanks de afwezigheid van Amir Zaki, Aboutrika en Mido.

Kapitein en uitblinker Ahmed Hassan (foto): "Het was geen makkelijke wedstrijd. Nigeria heeft een sterke ploeg met veel ervaring. Daarbij kwamen we ook nog eens op achterstand. Maar we vochten terug. We zijn er altijd in blijven geloven en hebben uiteindelijk getoond dat we de betere waren. Deze zege is verdiend."

De verliezende trainer Amodu kwam ook aan het woord: "We speelden goed en controleerden de wedstrijd, vooral in de eerste helft. Maar we maken enkele domme fouten en verliezen de partij. Egypte heeft onze fouten genadeloos afgestraft."

Nigeria-kapitein Yobo, ex-Standard: "Ik vond dat we goed begonnen, maar uit het niks op de counter scoren zij tegen. In de tweede helft lopen we dan snel tegen een tweede goal aan. Dat heeft ons helemaal ontwricht. Want we wilden doordrukken en zelf op voorsprong komen. Als we de tweede helft waren gestart zoals de eerste, zouden we zeker gewonnen hebben."

Door de nederlaag tegen Egypte is Nigeria bijna verplicht om zowel tegen Benin als Mozambique met een zege uit te pakken om nog door te stoten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

African Cup of Nations

Nieuwste reacties