AZ heeft een Uruguayaan op de korrel

Mathias Dumarey
| 1 reacties
AZ heeft een Uruguayaan op de korrel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AZ Alkmaar heeft een officeel bod uitgebracht Nicolas Lodeiro. Hij is een 20-jarige aanvallende middenvelder die in eigen land uitkomt voor Nacional Montevideo.

Nicolas Lodeiro stond ook nog in de belangstelling van andere ploegen, maar AZ Alkmaar was de enige club die echt concreet werd. "FC Valencia heeft zich twee tot drie keer laten informeren, maar dat kan je maar moeilijk concrete interesse tonen. Ook teams uit Portugal en Oekraïne hadden interesse. Ondanks het feit dat AZ heel concreet is, verwacht ik toch nog dat het even zal duren dat de deal afgerond is", laat Alex Saul, bestuurslid van Nacional, weten aan het plaatselijke persbureau EFE.

Lodeiro staat geboekstaafd als een van de grote talenten van Uruguay. Op achttienjarige leeftijd maakte hij al zijn debuut voor Nacional en sindsdien kwam hij al aan 43 wedstrijden waarin hij al negen keer doel trof. Hij debuteerde ook al voor het nationale elftal van Uruguay tijdens een barragewedstrijd voor het WK tegen Costa Rica op 14 november.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties