Boloni: "Jovanovic had kunnen spelen tegen Anderlecht"

Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Boloni: "Jovanovic had kunnen spelen tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Standard-trainer Laszlo Boloni is kritisch voor Milan Jovanovic. De Roemeen zegt dat de spits wel had kunnen spelen in de topper tegen Anderlecht.

"Ook voor de oefenwedstrijd tegen vierdeklasser Sprimont gaf hij verstek. Nochtans hadden de dokters voor de wedstrijd tegen Anderlecht al het licht op groen gezet. Het kniegewricht is het meest gevoelige gewricht voor een voetballer en ik weet natuurlijk niet hoe zijn knie aanvoelt. Maar er zijn mannen en mannen...", aldus de trainer in HNB.

Koen Daerden en Steven Defour speelden gisteren met de beloften tegen KV Mechelen. Beide zijn nog niet inzetbaar voor zondag.

"De fysieke testen van Daerden waren in orde maar hij heeft de voorbije maanden weinig wedstrijden gespeeld. Ik weet niet of hij nu al klaar is voor de competitie. Het is interessant dat hij bij Brugge op de linksachter heeft gespeeld. Wij zoeken immers oplossingen voor de links- en de rechtsbackpositie. Daarom ook dat Petric hier test. Tegen Sprimont gaf hij op de rechtsachter geen goede indruk maar dat lag misschien aan de intensiteit van de trainingen."

Grozav, de nieuwe spits van Standard, kwam gisteren niet in actie. "Sinds begin december ligt hij stil en dat is te lang. In Roemenië wordt hij vergeleken met Cristiano Ronaldo. Hij is een talent. Maar of hij het kan opbrengen om zijn talent in resultaten om te zetten, is nog de vraag."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties