Boskamp: "Ik zal wel op iemands pik getrapt hebben"

Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Boskamp: "Ik zal wel op iemands pik getrapt hebben"
Foto: © SC

Kort voor Kerstmis werd Johan Boskamp ontslagen door tweedeklasser Beveren. Een maand en veel miserie later is de Nederlander weer de oude.

"Ik ben gek van Beveren. Ik wou alles voor die club doen, want ze hebben daar veel mogelijkheden. Maar de slechte resultaten waren niet bevordelijk en ik vermoed dat ik ook wel weer op iemands pik zal getrapt hebben, waardoor een einde aan de samenwerking is gekomen", aldus Boskamp in HLN.

"Ik denk niet dat ik ooit nog als clubtrainer ergens aan de slag ga. Maar dat weet je natuurlijk nooit. Ik zou zo alweer naar Dubai of Turkije kunnen. Maar voorlopig houd ik de boot af. Ze kennen me daar precies nog wel altijd, want de aanbiedingen zijn er weer."

Ook fysiek liep het niet van een leien dakje bij Boskamp. Hij sukkelde veel met zijn gezondheid. "Ik ben blind geweest. Na één van de eerste wedstrijden met Beveren zag ik plots niets meer. Mijn ogen waren aan de binnenkant en de buitenkant beschadigd."

"Via een operatie hebben ze dat kunnen herstellen. Daarna kreeg ik de Mexicaanse griep. Ik had ook veel last van mijn sinussen, maar achteraf bleek dat er een cyste achter mijn schedel zat. Nu die weg is, gaat het beter. Daarbij kwam ook nog dat de cardioloog me vertelde dat mijn tikker lekte. Maar ik ben ondertussen 26 kg afgevallen, dus ook dat is onder controle."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties