Wisselen Babel en Huntelaar van ploeg?

Yves Dekoning
| 0 reacties
Wisselen Babel en Huntelaar van ploeg?
Foto: © SC

Het WK in Zuid-Afrika komt er aan en om een selectie af te dwingen moet je spelen. Een aantal Nederlanders zoeken naar meer speelgelegenheid en duiken dan ook regelmatig op in de geruchtenmolen.

Ryan Babel (Liverpool) en Klaas-Jan Huntelaar (AC Milan) lijden beiden onder een gebrek aan actie. Huntelaar zou zijn geluk in Engeland zoeken en in de Italiaanse media wordt beweerd dat de 26-jarige aanvaller wel eens naar Liverpool zou kunnen trekken.De Engelsen zoeken een aanvaller om de blessuregevoelige Fernando Torres te vervangen. Huntelaar zou in dat profiel passen.

Milan zou Huntelaar willen laten gaan, en heeft interesse in Liverpoolspeler Babel. De 23-jarige aanvaller wil Liverpool verlaten op zoek naar meer speelkansen. Hij geniet de interesse van een hele reeks clubs, maar nu duikt Milan ook op als optie. Beide spelers zouden verhuurd worden en in de zomer terugkeren naar hun huidige clubs.

Er is nog geen officiële bevestiging van het bericht. De kans is groot dat het bij een gerucht blijft. Hoe dan ook wordt het idee dat Babel en Huntelaar hun teams zullen verlaten steeds moeilijker uit te wissen.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties