Van Buyten: “Bayern kan de Champions league winnen”

Wouter Laeremans
| 10 reacties
Van  Buyten: “Bayern kan de Champions league winnen”
Foto: © SC

Daniel van Buten tekende een nieuw contract bij Bayern München en reageerde erg enthousiast op de clubwebsite. “Mijn familie en ik voelen ons hier heel goed.”

“Ik ben erg blij, dat de club mij een contract van twee jaar heeft willen bieden”, vertelt Van Buyten op de site van FC Hollywood. Dat is uitzonderlijk, want spelers die de dertig gepasseerd zijn moeten bij Bayern normaal gezien tevreden zijn met  een eenjarige verlenging. “Dat vond ik wat weinig.”

Vorig jaar moest de Rode Duivel vaak nog van op de bank toekijken, maar dit jaar is hij onbetwist een basispion in het elftal van Louis Van Gaal.  “Ik ben nog verbeterd sinds de komst van de coach”, zegt de boomlange verdediger. “Hij haalt dingen uit me, waarvan ik zelf niet wist dat ik ze kon.”

Ploegmaat Mario Gomez heeft de transformatie van onze landgenoot ook opgemerkt. “Hij bloeit helemaal open. Achterin ruimt hij alles op en vooraan maakt hij belangrijke doelpunten. Ondanks zijn leeftijd heeft hij nog een grote stap voorwaarts gemaakt.”

“Ik wil de volgende twee jaar overal het maximum uithalen, zowel nationaal als internationaal. Met deze club kunnen we in de volgende jaren de Champions League pakken", is Van Buyten nog razend ambitieus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties