Ortega sukkelt weer met alcoholprobleem

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ortega sukkelt weer met alcoholprobleem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ariël Ortega (36), ex-aanvaller van onder meer FC Valecia en de Argentijnse nationale ploeg, is opnieuw op de sukkel met een alcoholverslaving. Zijn huidige club, de Argentijnse topformatie River Plate, wil hem helpen.

Afgelopen vrijdag moest Ariël Ortega zich melden voor de voorbereiding op de wedstrijd tegen Rosario Central, een staartploeg. Hij meldde zich pas zaterdag en werd daarom uit de selectie gelaten. "Op dit moment maakt iedereen zich zorgen om de situatie van Ariël. Dat is niet meer dan logisch bij iemand die in de problemen zit. Het is een gevoelig onderwerp. Ariël laat iedere keer weten dat hij een stap vooruit wil zetten en de problemen achter zich wil laten, maar hij kan het niet", aldus River Plate-coach Leonardo Astrada.

"De club zal er alles aan doen om hem te helpen. Hij is niet één van de spelers, maar een clubicoon. We zullen hem niet in de steek laten", aldus nog Astrada die aangaf dat hij Ortega niet zal weren uit het team. Ortega haalde de afgelopen jaren verschillende keren negatief het nieuws door conflicten met trainers en zijn verslaving.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties