Chelsea wil diep in buidel tasten voor Steven Taylor

Ward Callens
| 0 reacties
Chelsea wil diep in buidel tasten voor Steven Taylor
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Sunday Mirror bereidt Chelsea een bod van 11 miljoen euro voor op Steven Taylor, verdediger van Newcastle. De 24-jarige Engelsman werd al onder Mourinho gevolgd door de Londense club.

Volgend seizoen gaat een nieuwe regel van kracht in de Premier League die stelt dat elke club minstens 8 spelers moet hebben die hun opleiding kregen in Engeland of Wales. Bij heel wat grote clubs in Engeland lopen veel buitenlanders rond, en dus barst de strijd om goede binnenlandse spelers stilaan los.

Zo zou Chelsea Steven Taylor willen losweken bij Newcastle. De Blues zouden bereid zijn om 11 miljoen euro op tafel te leggen voor de 24-jarige verdediger. Taylor kampt sinds half januari met een knieblessure, maar zou al in april zijn rentree kunnen maken.

Verschillende clubs, waaronder Everton, hengelden naar de diensten van de Engelsman toen Newcastle afgelopen zomer degradeerde naar de Championship. Taylor was echter een van de weinige spelers die besloot om te blijven. Ondermeer Michael Owen, Obafemi Martins en Damien Duff verlieten de Magpies wel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties