Benzema kijkt uit naar duels tegen Lyon

Benzema kijkt uit naar duels tegen Lyon
Foto: © SC

Real Madrid en Olympique Lyon werden aan elkaar gekoppeld in de achtste finale van de Champions League. Real-aanvaller Karim Benzema (foto) kijkt alvast uit naar het dubbele duel met zijn ex-werkgever.

Real Madrid werd groepswinnaar in de eerste fase van de Champions League en speelt daarom eerst op verplaatsing bij Olympique Lyon. Voor Karim Benzema betekent het een terugkeer naar het Stade Gerland waar hij helemaal doorbrak. "Ik verwacht er een goede ontvangst. Ik kijk er naar uit en ben heel blij. Ik zal er mijn vrienden en familie terug zien, maar het belangrijkst is natuurlijk de wedstrijd", aldus de Fransman in de Spaanse sportkrant AS.

Het is nog niet zeker of Benzema daadwerkelijk in actie zal komen. Vorige week raakte de spits namelijk geblesseerd. "Ik weet niet of ik zal starten. Het is aan de trainer om de elf namen te kiezen die zullen starten. Of ik nu een halfuur in actie kom, of een hele wedstrijd, dat doet er niet toe want ik ben enorm gemotiveerd. De spieren voelen goed aan al heb ik wat lichte pijn door al het werk dat ik al heb verricht", aldus Benzema.

De partij van Real Madrid bij Lyon wordt morgen gespeeld. De Spanjaarden konden nog nooit een partij winnen van de Franse topformatie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties