Omotoyossi: "Onze bond kent er niks van"

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Omotoyossi: "Onze bond kent er niks van"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige maand ontsloeg de nationale voetbalbond van Benin de hele technische staf en het voegde er meteen aan toe dat alle spelers die op de Africa Cup waren niet meer in aanmerking komen voor een selectie in de toekomst.

Benin haalde op de Africa Cup één punt na een 2-2 gelijkspel tegen Mozambique en werd na nederlagen tegen Egypte en Nigeria uitgeschakeld in de groepsfase. De bond van Benin reageerde wel heel drastisch na deze resultaten.

Aanvaller Omotoyossi van het Franse Metz haalt zwaar uit: "Wij hebben helemaal geen slechte discipline laten blijken. Het is ons gewoon niet gelukt ons te plaatsen voor de tweede ronde. Moet je dan zo drastisch reageren? Ze willen alleen maar ons imago beschadigen en de hele ploeg vernederen."

"De voetbalbond kan er niks. Ze gaven ons truitjes met de verkeerde nummers en namen erop. Het was één grote chaos en nu krijgen wij de schuld. Wij kwamen gewoon op voor onze rechten en nu willen ze terugslaan door ons te straffen. Ook onze lonen worden steeds te laat betaald."

"Ondertussen hebben ze Sorin aangesteld als bondscoach en Dussuyer ontslagen. Maar wie is deze Sorin? Hij trainde een paar seizoenen in Benin zelf bij een club, maar hij maakte geen goede indruk. Niemand heeft een goede kijk op deze man. Ik kan er echt niks over kwijt, ik weet helemaal niets over hem."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties