"Met aanvallend voetbal Valencia van de wijs brengen"

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
"Met aanvallend voetbal Valencia van de wijs brengen"
Foto: © SC

De spelers van Club Brugge beseffen dat ze vanavond en volgende week voor een aartsmoeilijke opdracht staan om door te stoten in de Europa League.

“We hebben een superdag nodig om Valencia een pootje te lichten”, zegt Stijnen in GvA. “Met aanvallend voetbal moeten we proberen om hen van de wijs te brengen.” “

“Daarbij mogen we organisatie niet vergeten want het kleinste foutje wordt genadeloos afgestraft. Of het zware terrein in het voordeel is van Club? Voor een ploeg van het niveau van Valencia maakt dat geen enkel verschil.”

Sportmanager Luc Devroe trekt zich op aan het gelijkspel in Donetsk. “Wat in Donetsk kon, kan ook tegen Valencia. Op voorwaarde dat Club op zijn sterkst voetbalt”, aldus Devroe.

“Wat dat laatste betreft liggen de kaarten goed. De resultaten zeggen ogenschijnlijk iets anders maar die waren vooral het gevolg van een aantal ongelukkige omstandigheden. In onze laatste drie wedstrijden benaderden we ons topniveau van voor de winterstop. Alleen onze efficïentie moet straks beter.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties