Verbeek: "Roda is erop vooruit gegaan"
Ward Callens
| 3 reacties
Verbeek: "Roda is erop vooruit gegaan"
Foto: © SC

Heracles Almelo is aan een sterk seizoen bezig in de Nederlandse Eredivisie. De club van Birger Maertens speelt donderdagavond in en tegen Roda JC. Nog nooit wist Heracles te winnen in Kerkrade.

Op 28 november versloeg Heracles Roda JC met 3-2. Na die wedstrijd hadden Gert-Jan Verbeek en Harm Van Veldhoven een heftige woordenwisseling. Drie maanden later reizen Birger Martens en co naar Kerkrade, waar de club nog nooit eerder wist te winnen.

 

Heracles-trainer Verbeek verwacht alvast geen gemakkelijke wedstrijd: “Roda is erop vooruit gegaan. Ze hebben zich versterkt. Roda heeft een goede doelman en Arnold Kruiswijk zorgt voor rust in de defensie, waardoor Davy De Fauw kan opschuiven.”

 

“Voorin heeft Anouar Hadouir een vrije rol. Hij is moeilijk te spelen”, vervolgt Verbeek. “Roda speelt met veel zelfvertrouwen, alleen de ploeg beloont zich nog te weinig met punten.”

 

Ook Roda-coach Van Veldhoven waardeert zijn tegenstander. “Heracles Almelo heeft een goed uitgebalanceerde en degelijke ploeg”, meent hij. “Ze halen op dit moment ook het maximale uit hun groep.”

 

Heracles staat momenteel op een mooie vierde stek in de Eredivisie, Roda prijkt op de twaalfde plaats.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties