Kalou: "Scheidsrechter had het mis bij penalty"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Kalou: "Scheidsrechter had het mis bij penalty"
Foto: © SC

Salomon Kalou (foto) speelde gisteren een goede partij met Chelsea op het veld van Inter Milaan. De Ivoriaan foeterde na de wedstrijd echter dat hij een penalty had moeten krijgen na een fout van Walter Samuel. Dat gebeurde echter niet.

Na een verre inworp van Branislav Ivanovic waarop de Argentijnse Inter-verdediger Javier Zanetti zich verkeek, kon Salomon Kalou alleen op Inter-sluitpost Julio César afstormen. Vlak voor het moment dat de Ivoriaanse aanvaller wilde trappen, werd hij onderuit geschoffeld door Walter Samuel. Scheidsrechter Enrique Mejuto Gonzalez, nochtans erg ervaren, zag er geen graten in. De terechte strafschop en rode kaart voor Samuel bleven uit.

"Ik voelde hem op mijn hakken trappen, maar de scheidsrechter zei me dat ik de bal al was verloren op het moment dat er contact was. Volgens mij was dat niet zo, maar het is de ref die de beslissingen neemt op een voetbalveld. Het is in ieder geval zo dat het goed is dat we hier een uitdoelpunt konden scoren. In de return kunnen we nu dit duel in ons voordeel gaan beslissen", aldus Salomon Kalou.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties