Malouda: "Zal hard moeten gaan in Londen"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Malouda: "Zal hard moeten gaan in Londen"
Foto: © SC

Florent Malouda (foto) kreeg gisteren in de CL-partij van Chelsea op het veld van Inter Milaan een verdedigende rol toebedeeld van coach Carlo Ancelotti. "Het is niet mijn positie, maar ik speel waar het team me nodig denkt te hebben", aldus de Fransman.

Florent Malouda speelde best wel een goede partij in het Stadio Giuseppe Meazza. Zijn team verloor wel met 2-1 en dus beseft de Franse international dat het volle bak zal moeten zijn in de terugwedstrijd in Londen.

"We zullen moeten vlammen op Stamford Bridge. Het is niet normaal voor ons dat we zoveel fouten maken. We hadden zeker efficiënter moeten zijn in de zestienmeter", aldus Malouda die aanvallend niet meer zo uit de verf kwam toen Inter-coach José Mourinho zijn joker Mario Balotelli had ingebracht. "De Portugees wist maar al te goed waar onze zwakte lag. Ik denk dat hij Balotelli heeft ingebracht in de hoop mij wat in de problemen te kunnen brengen. Dat lukte hem in zekere zin ook wel, maar het was niet cruciaal", besloot Malouda.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties