Woeste Rajevac: "Heb geen plaats meer voor Balotelli"

Woeste Rajevac: "Heb geen plaats meer voor Balotelli"
Foto: © SC

Ghana-bondscoach Milovan Rajevac probeerde al verscheidene keren Mario Balotelli te overtuigen om voor de Ghanese nationale ploeg uit te komen. De keuzeheer is het wachten nu meer dan beu. "Mario kan het vergeten", briest Rajevac.

Mario Balotelli, de beloftevolle spits van Internazionale, komt uit voor de Italiaanse min-21-selectie, maar zou vanwege zijn dubbele nationaliteit ook voor Ghana mogen uitkomen. Bondscoach Milovan Rajevac heeft in het verleden al verschillende pogingen gedaan om de snelle spits te overhalen, zonder succes.

Vorige week gaf het 19-jarige toptalent nog aan enkel voor Italië te willen spelen. Die woorden zijn bij Rajevac in het verkeerde keelgat geschoten. Volgens de Serviër heeft Balotelli zijn kans om voor de Black Stars uit te komen verkeken.

“We hebben hem zeer zacht en met fluwelen handschoenen aangepakt”, vertelt de keuzeheer. “Maar dat gebeurt nu niet meer. Mario kan het vergeten. Er gaat nu ook niemand meer naar hem om hem te proberen overhalen”, zo meent Rajevac.

De Ghanese bondscoach is er trouwens van overtuigd dat de Italiaanse nationale ploeg te hoog gegrepen is voor de aanvaller van Internazionale. “Ik heb geen plaats meer voor hem, dus hij kan verdergaan met dromen om voor de Azzurri te spelen. Al weet ik dat hem dat niet gaat lukken”, aldus Rajevac.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties