Berrier: "Niemand maakte echt indruk"

Gert-Jan Weyters
| 31 reacties
Berrier: "Niemand maakte echt indruk"
Foto: © SC

Franck Berrier is net als vorig seizoen de ster van Zulte Waregem. Als het aan de Fransman ligt schittert zijn ploeg ook in play-off 1. Al worden het wellicht wel zijn laatste maanden aan de Gaverbeek.

Franck Berrier maakt er geen geheim van dat hij absoluut wil aantreden in play-off 1, Germinal Beerschot moet daarom aan de kant gezet worden. "De belangrijkste match wordt die tegen Germinal Beerschot. Als wij winnen, zijn we er volgens mij. En volgende week volgt de match van het jaar tegen Standard. Het zou een enorme ontgoocheling zijn als we de play-offs niet halen. We verdienen het gewoon", laat de Fransman optekenen in HNB.

Indien Zulte Waregem mag aantreden in de play-offs ziet Berrier zijn ploeg een grote rol spelen. "Anderlecht wordt kampioen. Het kan twee volwaardige elftallen opstellen. Maar voor het overige is alles speelbaar. Wij kunnen de derde plaats nog pakken, misschien zelfs de tweede. Geen enkel team kon mij dit seizoen imponeren. Enkel Club Brugge heeft een helft indruk gemaakt op mij."

Zeker is dat Berrier aan zijn laatste maanden bezig is aan de Gaverbeek. "Ik vertrek, zelfs al spelen we kampioen. Ik heb aanbiedingen uit Duitsland, Nederland en Frankrijk, ook de top drie in België lijkt mij interessant. Ik wacht tot na de play-offs om te beslissen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties