Boussoufa: "Nog alles mogelijk tegen Hamburg"

Mathias Dumarey
| 39 reacties
Boussoufa: "Nog alles mogelijk tegen Hamburg"
Foto: © SC

Anderlecht moet donderdag een 3-1-achterstand proberen op te halen in de return van de achtste finale van de Europa League tegen Hamburg SV. Mbark Boussoufa (foto) gelooft nog volop in de kansen van paarswit.

"Alles zal voor ons moeten meezitten zoals het Hamburg alles meezat in de heenwedstrijd", aldus Mbark Boussoufa die er zelf niet bijliep toen Anderlecht er met 3-1 ging verliezen. "Ik weet dat ik belangrijk ben voor de ploeg, maar dat geldt voor alle steunpilaren. Maar een ploeg is zoals een puzzel. Alleen nemen sommige spelers iets meer plaats in dan anderen", legt Boussoufa uit in Gazzette des Sports.

Boussoufa denkt dat Anderlecht met hem erbij zeker kans maakt tegen die Rothosen. "De ploeg speelde zoals ik had verwacht. Hamburg maakte helemaal geen denderende indruk op mij in de heenwedstrijd. Donderdag kan alles nog, ook al hebben ze meer geld in Hamburg. Kijk maar naar wat er met Real Madrid gebeurde", waarmee Boussoufa refereert naar de uitschakeling van de Madrilenen in de Champions League tegen Olympique Lyon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties