Arsenal laat punten liggen in titelstrijd, Chelsea scoort 7 keer

In de Premier League liet Arsenal dure punten liggen tegen Birmingham. The Gunners speelden 1-1 gelijk en zien Chelsea alvast weglopen.

De Londenaren speelden een serieus zwa kke wedstrijd bij Birmingham City en wisten doelman Joe Hart lange tijd nauwelijks serieus in de problemen te brengen. Theo Walcott was de enige die iets probeerde in de eerste helft.

De beste kans was voor de thuisploeg, maar Roger Johnson en Scott Dann wisten de bal niet over de doellijn te krijgen. Een kwartier voor tijd leek Nasri de reddende engel te worden. De Fransman kneep vanaf rechts naar binnen en rondde fraai af met een schot in de linkerhoek. In blessuretijd kreeg Kevin Phillips het leer per ongeluk tegen zijn bovenlichaam en de bal kaprioleerde in doel.

Chelsea van zijn kant liet geen steken vallen. Vier keer Lampard, twee keer Malouda en eentje van Kalou maakte dat Chelsea Aston Villa wel heel makkelijk opzij zette met 7-1. De druk ligt nu bij Manchester dat straks nog aan de bak moet.