Affelay denkt aan vertrekken bij PSV

Affelay denkt aan vertrekken bij PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahim Afellay is op zijn 24ste reeds aanvoerder van PSV Eindhoven. De getalenteerde middenvelder wil nu wel eens kijken of hij het ook hogerop waar kan maken.

Ibrahim Afellay lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij PSV. De 24-jarige aanvoerder heeft nog een contract tot medio 2011, waardoor een transfer komende zomer logisch lijkt. In de Nederlandse krant De Telegraaf geeft hij tekst en uitleg.

"Het moment van vertrekken komt dichterbij, ik groei daar langzaam naartoe", aldus Afellay in De Telegraaf. "Mijn ontwikkeling is gestaag verlopen. Op mijn zeventiende mocht ik van Hiddink ruiken aan het grote werk."

"Daarna mocht ik leren aan de hand van Mark Van Bommel, Johann Vogel en Phillip Cocu. Daarna kreeg ik aansluiting bij de A-selectie en mocht ik vaker gaan spelen. Vervolgens ben ik basisspeler geworden en nu ben ik een belangrijke speler en aanvoerder. Nu wil ik zien wat mijn plafond is, ik wil hogerop. Als PSV een signaal geeft dat het zelf ook hogerop wil, sluit ik natuurlijk niet uit dat ik blijf, want dit is de club van mijn hart."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties