D'Onofrio: "Hamburg blijft favoriet"

Ward Callens
| 10 reacties
D'Onofrio: "Hamburg blijft favoriet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdagavond ontvangt Standard Hamburger SV voor de terugwedstrijd in de kwartfinales van de Europa League. Na de 2-1 in Hamburg ligt alles nog open. “Het is gevaarlijk om ons nu al in de halve finale te zien”, mildert Dominique D’Onofrio.

“Hamburg is één van de grote ploegen in Europa, het heeft niet voor niks het tweede grootste budget in Duitsland”, vertelt Standard-trainer Dominique D'Onofrio aan HNB. “Met ons aanvallend potentieel kunnen we hen pijn doen, maar we mogen niet blind aanvallen.

“Hamburg blijft favoriet”, meent hij. “De finale wordt in hun stadion gespeeld. Ze kunnen tegen ons hun competitie goedmaken. Ze weten perfect wat er op het spel staat. Maar ze kunnen heus wel met die druk om.”

Maar ook de Rouches lijken zich voornamelijk op Europa te focussen, zeker na de wedstrijd in Genk. “Het stoorde me enorm dat men over een B-ploeg sprak”, reageert de Luikse coach. “Dit is gewoon ridicuul. Voor hetzelfde geld halen we daar een gelijkspel. Natuurlijk blijft het ons doel om de play-offs te winnen. Net als de Europa League een doel is.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties